Нови възможности в Българо-Иранските икономически и търговски отношения

от .

iran stz sabitieНа 20 септември 2016 г. (вторник) от 14:00 часа в конферентната зала на Търговско-промишлена палата - Стара Загора ще се проведе среща на представители на бизнеса от региона с ръководството на Ирано-Българската Бизнес Асоциация. От Иранска страна във форума ще участват г-н Саид Хадеи - председател на асоциацията, г-н Александър Александров - член на УС и г-н Амир Хадеи - член на УС и представител на посолството на Ислямска република Иран в България.

Основните теми на срещата ще бъдат:

  • Икономическо развитие на Иран и нови бизнес възможности за международно сътрудничество
  • Възможности за съдействие от страна на Ирано-Българската Бизнес Асоциация
  • Интересите на фирмите от региона към развитие на търговски връзки с Иран
  • Набелязване на сектори с потенциал за двустранно икономическо сътрудничество
  • Възможности за обмен на бизнес делегации
  • Индивидуални разговори

За повече информация и регистрация, моля посетете сайта на Търговско-промишлена палата - Стара Загора: Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

За нас

Ирано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е сдружение за осъществяване на дейност с нестопанска цел в областта на опазването, развитието и популяризирането на материалната и духовна култура, традициите, практиките, обредите, социалните групи, бизнес средите и обединенията, както и на добрите регионални и международни практики, опит...

Повече

Галерия

Дейности

world flags sphereИрано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е член на Клуба на Смесените и Чуждестранните Палати в България, към Българска Търговско-Промишлена Палата (БТПП), и участва активно в организираните от него събития и работни срещи.

Повече