Саид Хадеи се срещна с Йорданка Фандъкова

от .

saeid hadei iordanka fandukova

Председателят на ИББА Саид Хадеи се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова по време на събрание, организирано от Столична община, с цел представяне на възможностите за подобряване на бизнес условията в столицата.

На срещата присъстваха евродепутатът Ева Паунова, зам. кметът Дончо Барбалов, общинския съветник Ирина Йорданова, Християн Петров - изпълнителен директор на Агенцията за приватизация и инвестиции и Светлана Ломева - изпълнителен директор на Асоциацията за развитие на София.

По време на разговорите кметът на София Йорданка Фандъкова представи и приоритетите в работата на Столичната община за 2016 година. „Започнахме изграждането на третия лъч на метрото. Продължаваме развитието на градския транспорт и инфраструктурата, инвестициите в училищата, детските градини и културно- историческото наследство“.
   
По време на срещата бе представена и предстоящата конференция за дигитален маркетинг, предприемачество и технологии УЕБИТ.

За нас

Ирано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е сдружение за осъществяване на дейност с нестопанска цел в областта на опазването, развитието и популяризирането на материалната и духовна култура, традициите, практиките, обредите, социалните групи, бизнес средите и обединенията, както и на добрите регионални и международни практики, опит...

Повече

Галерия

Дейности

world flags sphereИрано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е член на Клуба на Смесените и Чуждестранните Палати в България, към Българска Търговско-Промишлена Палата (БТПП), и участва активно в организираните от него събития и работни срещи.

Повече