Саид Хадеи посети производствената база на "Вайс Профил" ООД

от .

weissprofil iran

Председателят на ИББА Саид Хадеи посети производствената база на "Вайс Профил" ООД в София.

"Вайс профил" е бързоразвиваща се българска фирма и лидер в производството на PVC и алуминеви профилни системи за врати и прозорци (PVC и алуминева дограма). Фирмата е основана през 2003 г., а на пазара е от 2004 г.

Заводът се намира в индустриалната част на столицата и разполага с 14 модерни екструдера. Годишният капацитет е от над 25 000 тона. Около 65 % от продукцията се изнася в над 25 страни. Производствената база е на площ от 14 хиляди квадратни метра.

На срещата бяха обсъдени възможностите за навлизане на иранския пазар, тъй като от компанията имат сериозен интерес в това отношение.

За нас

Ирано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е сдружение за осъществяване на дейност с нестопанска цел в областта на опазването, развитието и популяризирането на материалната и духовна култура, традициите, практиките, обредите, социалните групи, бизнес средите и обединенията, както и на добрите регионални и международни практики, опит...

Повече

Галерия

Дейности

world flags sphereИрано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е член на Клуба на Смесените и Чуждестранните Палати в България, към Българска Търговско-Промишлена Палата (БТПП), и участва активно в организираните от него събития и работни срещи.

Повече