ИББА посети "Селур Фарма" ЕООД

от .

selur pharmaПредседателят на Ирано-Българска Бизнес Асоциация Саид Хадеи посети производствената база на "Селур Фарма" ЕООД в град Разград. В посещението участваще и Александър Александров, който е член на УС на асоциацията.

Предприятието „Селур Фарма” ЕООД е създадено през 2007 година, като резултат от реализирането на научно-изследователски проект, целящ прилагането на най-новите постижения на науката в областта на пробиотиците и синбиотиците.

Основната дейност е научно-изследователска и производствена, съсредоточена върху създаването на здравословни храни под формата на хранителни добавки. Модерната техника и оборудване от водещи в света производители като KILIAN, BOSCH, VIRTIS, IL SHIN, HITACHI, HITEMA, CECCATO позволяват самостоятелно производство на лиофилизирани субстанции, главно на базата на специални щамове млечнокисели бактерии, селекционирани от нашите микробиолози, от екологично чисти райони в България и извън нея.

За нас

Ирано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е сдружение за осъществяване на дейност с нестопанска цел в областта на опазването, развитието и популяризирането на материалната и духовна култура, традициите, практиките, обредите, социалните групи, бизнес средите и обединенията, както и на добрите регионални и международни практики, опит...

Повече

Галерия

Дейности

world flags sphereИрано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е член на Клуба на Смесените и Чуждестранните Палати в България, към Българска Търговско-Промишлена Палата (БТПП), и участва активно в организираните от него събития и работни срещи.

Повече