Партньорство между ИББА и "Лекари без граници"

от .

3462255 msf 640x280Ирано-Българска Бизнес Асоциация партнира успешно на международната хуманитарна организация "Лекари без граници" (Médecins Sans Frontières, MSF) за мисията им в България.

Недостигът на преводачи, които да съпровождат медиците от организацията в работата им с пациентите в България се оказва немалък проблем.

Към този момент, ИББА е предоставила на MSF двама преводачи, които да улеснят комуникацията между специалистите и пациентите.

 

За нас

Ирано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е сдружение за осъществяване на дейност с нестопанска цел в областта на опазването, развитието и популяризирането на материалната и духовна култура, традициите, практиките, обредите, социалните групи, бизнес средите и обединенията, както и на добрите регионални и международни практики, опит...

Повече

Галерия

Дейности

world flags sphereИрано-Българска Бизнес Асоциация (ИББА) е член на Клуба на Смесените и Чуждестранните Палати в България, към Българска Търговско-Промишлена Палата (БТПП), и участва активно в организираните от него събития и работни срещи.

Повече